Rólunk - Noki Food

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Üdvözöllek a NOKI FOOD oldalán!

Felgyorsult világban élünk, de ebbe azért néha belefér egy – egy gyorskaja is. Valljuk csak be, még ha időnk és energiánk meg is engedné, hogy naponta kétfogásos menüt főzzünk, akkor is megkívánnánk olykor-olykor egy ízletes hamburgert. Sajnos a legtöbb gyorskajára nem az jellemző, hogy egészséges. Én épp azt szeretném bebizonyítani, hogy ami gyorsan készül, attól még lehet egészséges és finom.

Évtizedes mítoszokat megcáfolva mondom, hogy egy hamburger is lehet friss, ízletes, egészséges. Feltéve, ha nem fagyasztott, tonnaszámra előregyártott húsból készítjük, nem mirelitburgonyával tálaljuk, hanem friss alapanyagokból, általunk gyúrt húspogácsából, természetes sült burgonyával készítjük, válogatott zöldségekkel díszítve, házilag készült szószokkal ízesítve. Az én tikom a friss alapanyagok használata és épp a természetes ízekben rejlő lehetőségeket aknázom ki.

Gyorskaja tartósítószerek, ízfokozók nélkül? Mindezt az ételek iránt érzett mérhetetlen szeretettel, már – már fanatizmusommal fűszerezve?! Ez csakis valami jó lehet... próbáld ki! Rendelj tőlünk egészséges gyorsételeket...

Jó étvágyt kívánok!Copyright Noki Food Concept SRL-D 2016 | Created by NEO | Design by NEO | Az ételek laktózt és glutént tartalmaznak!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz