Despre noi - Noki Food

Go to content

Main menu:

Pasiune si atenție pentru detalii...
Livrăm o experiență unică pe scena culinară a Sătmarului...

Trăim într-o lume alertă, iar în acest stil de viață ne putem permite, din când în când să „păcătuim" consumând câte un meniu fast food.
Trebuie să recunoaștem, poate chiar dacă timpul și puterile ne-ar permite să pregătim zilnic câte o masă caldă, tot ni se face poftă, câteodată de un hamburger.

Din păcate, cele mai multe mâncăruri fast food nu se încadrează în categoria mâncărurilor sănătoase, iar eu vreau să demonstrez că ceea ce se prepară repede poate fi și gustos, și sănătos. Mănâncă fără remușcări!

Dărâmând mituri de zeci de ani, îți garantez că și un hamburger poate fi proaspăt, delicios și gustos în condițiile în care nu se prepară din carne congelată preparată la duzină, și nu sunt serviți cu cartofi congelați. Secretul meu este utilizarea ingredientelor proaspete și îmbinarea dintre gusturile naturale și fantezie culinară.

Mâncare Fast Food fără conservanți și fără arome artificiale? Toate acestea cu o porție de dragoste necondiționată pentru mâncăruri și condimentate cu fanatismul meu?! Nu poate fi decât ceva bun... încearcă și tu! Comandă de la noi mâncăruri gustoase...

Îți doresc poftă bună!

Copyright Noki Food Concept SRL-D 2016 | Created by NEO | Design by NEO | Alergeni: Lactate, gluten
Back to content | Back to main menu